Multumesc pentru raspuns, dar mai exista la starea civila dupa atat de mult timp? Sau la arhivele statului? Sau la evidenta populatiei, nu stiu incotro sa merg.
Buna seara, unde trebuie sa ma adresez pentru a obtine un duplicat dupa un certificat de nastere care dateaza din 1911? Ce acte imi trebuie si cat dureaza?
Multumesc anticipat!
Multumesc frumos pentru rapsuns, ideea e ca toate acestea dateaza de acum 60 de ani, respectiv 108 ani in cazul certificatului de nastere al mamei. Este inca posibil sa le gasesc? Si cam cat dureaza eliberarea acestor documente?
Buna seara,
Sora mea a decedat luna trecuta iar eu sunt singura ruda pe care o mai are in viata, nu a avut niciodata copii. Doresc sa fac succesiunea de cont dar am intampinat o problema incredibila. Noi suntem surori doar de mama iar problema este se pare ca nu am cum sa dovedesc ca suntem surori, in certificatul ei de nastere mama avand un nume de familie iar in al meu alt nume. Va rog sa imi spuneti ce este de facut? Nu detin certificatul mamei de nastere sau de casatorie, ce altceva as putea face? Care ar putea fi liantul justificator dintre noi?
Multumesc anticipat!