avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum pot obtine duplicatul unui certificat de nastere ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum pot obtine duplicatul unui certificat de nastere care dateaza din 1911?

Buna seara, unde trebuie sa ma adresez pentru a obtine un duplicat dupa un certificat de nastere care dateaza din 1911? Ce acte imi trebuie si cat dureaza?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CrissMirea , utilizator 21:41, 24 Martie 2019
Daca aveti dreptul sa solicitati documentul,puteti sa va adresati fie la starea civila de domiciliu sau la acea care a eliberat documentul
Nu se elibereaza duplicat se anuleaza primul certificat si se elibereaza certificat tip nou
Multumesc pentru raspuns, dar mai exista la starea civila dupa atat de mult timp? Sau la arhivele statului? Sau la evidenta populatiei, nu stiu incotro sa merg.
Probabil la arhivele statului,puteti sa obțineți informații telefonice.
Multumesc, dl avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut certificat nastere copil irinamicu10 irinamicu10 am pierdut certificatul de nastere al fiului meu , cum pot obtine altu mai ales ca e nascut in Braila si in prezent locuim in Ploiesti#-o (vezi toată discuția)
Acte carte de identitate provizorie irinabob irinabob buna ziua,care sunt documentele necesare ptr schimbarea cartii de identitatea,stiu ca e nevoie sa-mi fac una provizorie deoarece certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)
Preschimbare certificat de nastere adrian ioan adrian ioan buna seara,as dori sa stiu ce acte am nevoie ptr. preschimbare certificat de nastere (vezi toată discuția)