Sa inteleg ca nu are rost sa mai fac apel??
Nu cred ca s-a judecat, deoarece nu am platit taxa de timbru.
Plicul de la judecatorie a fost trimis la adresa la care nu mai locuiesc si nu am stiut de plic si de taxa de timbru.
Buna ziua,
Momentan nu am primit nimic, doar am vazut solutia pe site-ul judecatoriei.
Cand primesc hotararea incep sa nr. 12 zile?
Si o alta intrebare, cu scuzele de rigoare ca tot insist cu intrebarile:
Daca actiunea (contestatia) a fost respinsa ca netimbrata, mai pot face apel??
Buna ziua,
Am o Contestatie la executare silita si a fost data urmatoarea solutie:
Solutia pe scurt: Admite excepţia netimbrării. Anulează acţiunea, ca netimbrată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria ....... Pronunţată astăzi, 13.05.2022
Cum se calculeaza cele 10 zile??
Multumesc!
Buna ziua,
Imi cer scuze, dar nu inteleg "Prescriptia o puteti invoca daca nu au operat cazuri de intrerupere sau de suspendare a prescriptiei."
Pentru cele 2 popriri eu nu am mai platit nimic, asa cum spus mai sus.
In Biroul de credit figurez cu urmatoarele situatii:
- la cardul de salariu - data primei restante/data ultimei plati este 28.08.2018 (in coloana Suma platita este cifra zero pana pe data de 02.12.2021);
- la cardul de credit - data primei restante este 18.01.2018, iar data ultimei plati este 14.03.2018 (in coloana Suma platita este cifra zero pana pe data de 02.12.2021);
Cu stima,
Buna ziua,
In data de 03.01.2022 am primit, de la banca, SMS cu faptul ca pe contul de salariu au fost infiintate 2 popriri, iar pe 04.01.2022 am primit documentele de la executorul judecatoresc.
Prima poprire este pentru o descoperire de card de salariu, acordata pe 11.04.2008, iar ultima data cand a fost alimentat cardul a fost pe data de 14.06.2018, deoarece cu data de 06.07.2018 am deschis cont de salariu la alta banca.
A 2-a poprire este pentru un card de credit acordat tot de fosta banca, in data de 30.05.2013, ultima plata am facut-o in data de 14.03.2018.
Cele 15 zile in care pot depune contestatie incep cu data de 04.01.2022 cand am primit documentele de la executor?
In cadrul contestatiei pot invoca prescriptia creantelor?
Multumesc!
O sa merg si la un avocat pentru ca diferenta intre creditul platit de mine si cel platit de fosta este mare, 40000 Ron.
OK. Multumesc pentru raspunsuri.
Căsătoria a fost desfăcută la notar prin Certificatul de divorț din data de 08.07.2015
Creditul pe care l-am achitat eu a fost facut prin 2008 - 2009, cred.
A fost depasit termenul de prescriptie??
Fosta nu vrea sa plateasca nici o despagubire.
Ce acte ar trebui sa prezint la avocat??