avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate Sabadis

Activitate Sabadis

Buna ziua!
Revin asupra situatiei in ceea ce priveste reluarea procedurilor de concurs pentru ocuparea postului de inspector in cadrul unei primarii. Ziua de 19.06.2019 cea in care era programat concursul, coincide cu ziua suspendarii acestuia. Desi am facut numeroase sesizari (prin avocati) catre primarie, prefectura, ANFP, nu s-a luat nicio masura!!! ANFP sustine ca nu sta in sarcina lui reluarea, prefectura ca are o relatie de colaborare cu primaria si nu de subordonare...chiar nu exista in acte normative un timp maxim pana cand are obligatia primarul sa reia procedura?
In tot acest timp, dar si inainte, postul de inspector este ocupat de o dna. cu un contract de prestari servicii incheiat cu primaria in 01.11.2018. Nu reprezinta acesta un abuz?
Va rog, ajutati-ma sa inteleg si sa rezolv mai bine situatia in care ma aflu!
Multumesc!
In MO partea III nu s a publicat ora la care are loc proba scrisa, compartimentul din care face parte functia publica, persoana de contact desemnată sa ofere informatii referitoare la concurs...+ca ANFP SUSTINE ca sunt eronat trecute condițiile specifice (vechime 5 ani in specialitatea studiilor, respectiv studii nivel licenta) ceea ce pt. postul de Inspector, clasa I, grad profesional principal aceste condiții s au respectat si sunt prevăzute în legea 188/1999...deci e foarte ciudat ce se intampla
In ce act normativ este prevazut termenul maxim pana la care primarul este obligat sa reia toate procedurile de concurs in vederea ocuparii unei functii publice de executie, in situatia in care initial a fost suspendat?
Multumesc!
Va multumesc!

Pe scurt:
S a solicitat in urma cu mai bine de 1 luna informatii unei primarii legate de punerea la dispozitie a unui proiect accesat prin fonduri europene.A fost un refuz categoric!!!din partea dnului.primar.
Am facut sesizare mai departe Corpului de control al Prefectului si Curtii de Conturi.
Cei dintai au demarat controalele ca la 3 zile sa fie sistate!!!!!pur si simplu!!! (banuiala mea este ca primarul a intervenit la mai marii judetului pentru a nu se ajunge la dedesubturi). Curtea de conturi a raspuns zeflemitor!!! ca vor da curs sesizarii abia la anul, adica in 2020, cand primaria in cauza este programata a fi supusa controalelor.
Inafara de instanta, cui ma mai pot adresa pentru a face cunoscuta situatia aceasta?
Va multumesc!

Pe scurt:
S a solicitat in urma cu mai bine se 1 luna informatii unei primarii legate de punerea la dispozitie a unui proiect accesat prin fonduri europene.A fost un refuz categoric!!!din partea dnului.primar.
Am facut sesizare mai departe Corpului de control al Prefectului si Curtii de Conturi.
Cei dintai au demarat controalele ca la 3 zile sa fie sistate!!!!!pur si simplu!!!(banuiala mea este ca primarul a intervenit la mai marii judetului pentru a nu se ajunge la dedesubturi). Curtea de conturi a raspuns zeflemitor!!! ca vor da curs sesizarii abia la anul, adica in 2020, cand primaria in cauza este programata a fi supusa controalelor.
Inafara de instanta, cui ma.mai.pot adresa pentru a face cunoscuta situatia aceasta.
Va multumesc!