avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ascundere vadita de informatii publice
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ascundere vadita de informatii publice

Pe scurt:
S a solicitat in urma cu mai bine de 1 luna informatii unei primarii legate de punerea la dispozitie a unui proiect accesat prin fonduri europene.A fost un refuz categoric!!!din partea dnului.primar.
Am facut sesizare mai departe Corpului de control al Prefectului si Curtii de Conturi.
Cei dintai au demarat controalele ca la 3 zile sa fie sistate!!!!!pur si simplu!!! (banuiala mea este ca primarul a intervenit la mai marii judetului pentru a nu se ajunge la dedesubturi). Curtea de conturi a raspuns zeflemitor!!! ca vor da curs sesizarii abia la anul, adica in 2020, cand primaria in cauza este programata a fi supusa controalelor.
Inafara de instanta, cui ma mai pot adresa pentru a face cunoscuta situatia aceasta?
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Sabadis , utilizator 08:24, 26 Martie 2019
Daca considerati ca s-a incalcat legea puteti sesiza DNA-ul Serviciul Teritorial sau Direcţia control al modului de contractare şi utilizare a fondurilor acordate de Uniunea Europeană şi combaterea fraudelor în legătură cu acestea (structură fără personalitate juridică), dinn cadrul Corpului de control al primului-ministru.

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ascundere de informatii publice Sabadis Sabadis Pe scurt: S a solicitat in urma cu mai bine se 1 luna informatii unei primarii legate de punerea la dispozitie a unui proiect accesat prin fonduri europene.A ... (vezi toată discuția)
Sesizari referitoare la abuzurile din administratia locala mimisor31 mimisor31 Unde se raporteaza abuzurile in serviul administratiei publice dintr-o localitate? Care sunt organele de control care pot evalua o situatie dovedita ca fiind ... (vezi toată discuția)
Unde se pot sesiza neregulile dintr-o primarie? Lulica Lulica In cadrul unei primarii din Jud.Calarasi, am sesizat foarte multe nereguli: -de la primar si pana la ultimul salariat toata lumea apartine unei \"familii\" ... (vezi toată discuția)