avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate Dadyyady

Activitate Dadyyady

M_a concediat în timp ce eram in concediu medical,prezentat la firma.sunt multe nereguli în firmă și în contractul de munca.(programul,vechimea etc)Poate inregistra contractul de munca fără semnătură mea?eu nu am vazut acel contract și nu l-am semnat

Dadyyady a scris:

Filmarea a fost făcută fără acordul angajatorului cu telefonul mobil.ca angajat am drepturi atunci când mi se refuză eliberarea de acte?Nu vrea efectiv să-mi de-a contractul de munca pentru că nu l-am semnat eu.

AV. GABRIELA GERBER a scris:

In ce conditii a fost facuta acea inregistrare video ? Este singura dvs proba in sustinerea actiunii ?

Filmarea a fost făcută fără acordul angajatorului cu telefonul mobil.ca angajat am drepturi atunci când mi se refuză eliberarea de acte?Nu vrea efectiv să-mi de-a contractul de munca pentru că nu l-am semnat eu.

In ce conditii a fost facuta acea inregistrare video ? Este singura dvs proba in sustinerea actiunii ?

Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Asteptati raspunsul de la ITM si , apoi, mergeti la Politie pentru a depune sesizare pentru fals daca credeti ca cineva a semnat in locul dvs c.i.m.

Nu

Vreau să dau în judecată fostul angajator.imi permite legea,folosirea înregistrării video ca proba???(în înregistrare este refuzul de eliberare contract de munca).
buna seara.am lucrat la firma din iasi.m-am imbolnavit,mi s-a emis concediu medical.in perioada de concediu medical aflu cu stupoare ca mi s-a desfacut contractul de munca.nu mi s-a comunicat acest lucru ci am aflat de la itm ducandu-ma personal sa aflu.acum angajatorul refuza sa-mi elibereze contractul de munca si decizia stiind ca nu am semnat acele documente.lea inregistrat la itm fara semnatura mea sau cu o alta semnatura.am depus 5 cereri de eliberare a actelor care mi se cuvin.intrebarea mea este ce pot face sa vad acel contract cu semnatura la angajat?cum pot sa demonstrez ca nu am semnat acele acte(contractul de munca si decizia)?unde sa mai fac sesizare privind neregulile in acte(contract de munca,lipsa repausului saptamanal,plata concediului de odihna etc.)in prezent am facut o sesizare la itm iasi si astept raspuns.fara semnatura mea pe contractul de munca e fals in acte?cum pot dovedi,deoarece vreau sa depun plangere la politie pentru fals in acte sau lainstitutia competenta.va multumesc,astept raspuns