buna seara.am lucrat la firma din iasi.m-am imbolnavit,mi s-a emis concediu medical.in perioada de concediu medical aflu cu stupoare ca mi s-a desfacut contractul de munca.nu mi s-a comunicat acest lucru ci am aflat de la itm ducandu-ma personal sa aflu.acum angajatorul refuza sa-mi elibereze contractul de munca si decizia stiind ca nu am semnat acele documente.lea inregistrat la itm fara semnatura mea sau cu o alta semnatura.am depus 5 cereri de eliberare a actelor care mi se cuvin.intrebarea mea este ce pot face sa vad acel contract cu semnatura la angajat?cum pot sa demonstrez ca nu am semnat acele acte(contractul de munca si decizia)?unde sa mai fac sesizare privind neregulile in acte(contract de munca,lipsa repausului saptamanal,plata concediului de odihna etc.)in prezent am facut o sesizare la itm iasi si astept raspuns.fara semnatura mea pe contractul de munca e fals in acte?cum pot dovedi,deoarece vreau sa depun plangere la politie pentru fals in acte sau lainstitutia competenta.va multumesc,astept raspuns
Cim fals
art1580
Sunt angajatul unei societati de 9 luni fara a incheia un CIM in forma scrisa. In urma cu 6 luni am fost anuntat de angajator ca activitatea firmei se ... (vezi toată discuția)