avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... semnatura falsa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

semnatura falsa

Buna seara.Am si eu o intrebare....cum imi pot recupera drepturile salariale de la un angajator . am fost angajat cu contract de munca la un srl pe o perioada nedeterminata ,,,pe data de 15 dec 2009 am avut o mica discutie cu angajatorul pe tema salariului si a dreptului la concediu. Am fost eliberat din functie .Pe data de 25 martie 2010am primit prin posta romina DECIZIA DE INCETARE art 55.lit b DE LA DATA DE 1 APRILIE 2009.......Eu nu am semnat asa ceva...cum pot sa imi iau banii de la el ??? inca ceva ...pe declaratia fiscala am trecut un salariu brut de....180 RON cum se poate asa ceva ???
Cel mai recent răspuns: BIANCA IRINA , utilizator 20:51, 29 Martie 2010
Faceti plangere penala impotriva angajatorului pentru savarsirea infractiunilor de fals intelectual si uz de fals !Constituiti-va parte civila vatamata cu suma reprezentand drepturile dvs salariale neincasate! Sesizati de asemenea si Inspectoratul Teritorial de Munca !
Succes!
B-)
contestati decizia la tribunal in 30 zile de la notificare, faceti plingere la itm cu privire la drepturile salariale neincasate si pentru neconcordanta intre salariul incasat si salariul din declaratia fiscala.
Daca doriti puteti sa faceti si plingere penala dar dureaza asa ca... va apartine decizia.
Poate ca dvs nu ati semnat decizia de incetare dar ati semnat cererea de incetare cu art 55 lit b din Cm. Decizia se face ca urmare a existentei unei cereri in acest sens. Si atentie mare la ce semnati, se poate sa va fi dat mai multe acte la semnat si printre ele si cerera respectiva care era deja tiparita, doar astepta sa fie semnata? Foarte multi angajatori procedeaza asa, doar suntem romani si traim in tara tuturor posibilitatilor....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim prin acordul partilor fara acordul angajatului Andrada Voicu Andrada Voicu Buna ziua, Am fost angajata la o firma cu CIM pe perioada nedeterminata. Acest contract a fost inregistrat la ITM in data de 20 iulie 2009 cu incepere din 1 ... (vezi toată discuția)
Demisie Vlad Arabela Vlad Arabela buna ziua am o problema mai delicata pe data de 13 aprilie 2010am fost sunata de patroana si mi-a spus ca nu ma mai poate sa ma tina ca nu are bani sa ma ... (vezi toată discuția)
Fals uz de fals. se poate stinge litigiul la impacarea partilor? imi pot retrage plingerea? ContSters212747 ContSters212747 Angajatorul a facut mai multe acte false. Contract de munca semnat de el in numele angajatului (sau de contabila firmei ) State de plata semnate de angajator ... (vezi toată discuția)