avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals uz de fals. Se poate stinge litigiul la impacarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals uz de fals. Se poate stinge litigiul la impacarea partilor? Imi pot retrage plingerea?

Angajatorul a facut mai multe acte false. Contract de munca semnat de el in numele angajatului (sau de contabila firmei ) State de plata semnate de angajator sau de contabila in numele angajatului. Cerere de incetare a contractului de munca conform art.55 lit b codul muncii semnat de angajator sau de contabila in numele angajatului. L-am reclamat la politie si parchet. Sa efectuat expertiza grafoscopica. Sa descoperit falsul si uzul de falas in forma continuata. Acum angajatorul face tot posibilul sa-mi dea banii inapoi isi cere scuze..Ce pot face ..Imi este mila de el. Imi pot retrage plingerea ? Cum sa fac sa nu-l bag in inchisoare.... Mai ieri ma injura si ameninta. Acum a devenit mielusel ..
Dati un sfat
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 09:06, 3 Septembrie 2011
oricum nu va primi o pedeapsa cu executare. si una cu suspendare.
puteti da o declaratie ca prejudiciul a fost recuperat,dar ramane fapta,care daca se prescrie,nu primeste nici o pedeapsa
Nu poate opera impacarea partilor sau retragerea plangerii penale prealabile, dat fiind pericol social concret ridicat al infractiunilor savarsite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am depus plingere la politie si parchet,pentru inselaciune,fals si uz de fals. dar nimic. dorudoru dorudoru Am depus plingere la politie si parchet. Am fost chemata am dat o declaratie in detaliu si atat. Politia nu mi-a cerut specimen de semnatura pentru o ... (vezi toată discuția)
Recuperare delapidare fraiera fraiera L-am prins pe unul dintre angajati cu niste chitante false (delapidare, fals in inscrisuri, uz de fals). A recunoscut, a semnat un angajament de plata, si a ... (vezi toată discuția)
Mai sunt sau nu mai sunt angajat benga112 benga112 Lucrez sau am lucrat ? ca sofer la o firma de taxi.In urma unor reclamatii facute de colegii mei catre Inspectia muncii Ploiesti. am aflat ca eu cat si mai ... (vezi toată discuția)