Lucrez sau am lucrat ? ca sofer la o firma de taxi.In urma unor reclamatii facute de colegii mei catre Inspectia muncii Ploiesti. am aflat ca eu cat si mai multi colegi,nu mai suntem angajati. Ca am contractul de munca incetat conform art.55 lit.b codul muncii.Asat inseamna cu acordul partilor.Al meu cit si al angajatorului. Ma minunez si spun ca eu habar am avut de acest acord.de care nu am stiut si nici semnat vreodata. Cred ca la semnat doar angajatorul si in numele meu. Eu va intreb pe dumneavoastra ? mai sunt sau nu mai sunt angajat ? Astazi 01.09.2011. am aflat. Dar acordul de incetare munca este inregistrat la i.t.m. ploiesti din luna mai 2011. De ce oare a facut aceasta mirsavie patronul ? Ce putem face ? daca este asa. Eu nu am avut cunostinta. Este contractul desfacut ?
Tin a preciza ca in toata aceeasta perioada am stat acasa neplatit deoareca masina afost defecta.iar patronul mi spus sa stau acasa neplatit. Nu a fost vina mea ca masina afost defecta.
se poate rezolva in instanta. Reclamati ca ati fost dat afara cu acordul partilor fara ca acesta sa fie semnat in prealabil, si se vor da masuri. S-au se poate face si reclamatie la itm dar nu cred ca se vor rezolva foarte multe acolo.
Se atrage raspunderea celui care a semnat.
Se anuleaza respectivul act si d-stra va pastrati calitatea de angajat.
Cat despre partea financiara, va intreb retoric, daca nu ati muncit vi se cuvine renumeratia pentru munca prestata, in speta salariu?
Retoric va raspund !Nu a fost vina mea ca eu nu am muncit ! Trebuia acest patron sa-mi spuna si mie ??? ca mi-a desfacut contractul de munca ,,, Cu acordul meu ,, (al lui) Omeneste vorbind ? Eu am bagat bani in buzunarul patronului ia fost bine lui dar mie ??? Numai rau !