avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Patron ce merge din fals in fals.Mai are si tupeu.de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Patron ce merge din fals in fals.Mai are si tupeu.de prostela pe fata

Eu am acceptat sa stau acasa fara bani .Nu pentru ca am vrut eu ! ci pentru ca patronul a vrut..Nu aveasa-mi dea alta masina sa ies la munca. El trebuia sa ma arda banditeste ? Ba mai mult azi am aflat ca: Desii eu semnasem contract de munca pentru 8 ore/zi el nu la inregistrat la i.tm Ploiesti. A facut alt contract de munca pentru 4 ore/ zi pe care la inregistrat la i.t.m. Ploiesti. Pe acel contract este semnatura lui in locul meu de angajat. Ba mai mult se scrie si se semneaza ca am primit un exemplar Deci omul cu buna stiinata ma crezut un fraier...Pai il pot ierta vreodata ? Mai se da si cocos !Cu amenintari...Eu am sa cer politiei sa faca o expertiza grafoscapica. O si mai este in contractul de munca aveam un salariu de 400 lei/ luna. In conditiile in care eu trbuia sa-i bag in buzunar 160 lei/24 ore. De multe ori mincam aiaurt ca sa fac planul.Sa bag motorina. Si sa mai duc si ceva acasa. 3 copii. Vi se pare corect...Ce sa-i fac acestuia ?
Este un tar de om as putea sa-i rup capul dupa umeri .Baiatul are si tupeu de tupeu. a COMIS NUMAI FALSURI pe banda rulanta.:training:

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 1 Septembrie 2011
puteti merge la itm si cereti copie CERTIFICATA dupa contractul de munca si daca e alt contract se face plangere penala
Dreptatea se gaseste in instanta.
Mult succes!
Te intreb ai mincit pentru bani sa ai furat.Dca ai muncit nu-l ierta.....................
Eu spun sa nu il ierti dalin penal pentru fals si uz de fals,inselaciune dupa ce te vezi cu copie dupa exepertiza grafoscopica dal si in civil litigii de munca.poti cere banii pe toata durata cat ai stat acasa si ceva daune. Pucarie nu cred ca va face. dar cu suspendare tot va lua. Si eu am pati-to. Pacat ca sunt multi romani care se injosesc in fata agajatorilor
Copie certificata nu are sa-i dea nimeni.... cel mai bine sa faca plingere penala
ionescua65 a scris:

puteti merge la itm si cereti copie CERTIFICATA dupa contractul de munca si daca e alt contract se face plangere penala

Chiar credeti ce scrieti in acest mesaj ? ... ori scrieti doar de dragul postarii ? ...

@ benga112
ITM-ul nu mai leibereaza copii de pe actele aflate in arhiva acesteia din mai 2010 ... iar din 01.01.0211 nu se mai depun acte spre vizare sau inregistrare la ITM....totul se transmite prin REVISAL.

De la ce data suntet angajat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai sunt sau nu mai sunt angajat benga112 benga112 Lucrez sau am lucrat ? ca sofer la o firma de taxi.In urma unor reclamatii facute de colegii mei catre Inspectia muncii Ploiesti. am aflat ca eu cat si mai ... (vezi toată discuția)
Am depus plingere la politie si parchet,pentru inselaciune,fals si uz de fals. dar nimic. dorudoru dorudoru Am depus plingere la politie si parchet. Am fost chemata am dat o declaratie in detaliu si atat. Politia nu mi-a cerut specimen de semnatura pentru o ... (vezi toată discuția)
Exista vre-o infractiune de fals ? cei de facut ? unde si cui ma adresez? dorudoru dorudoru Sunt o femei in varst de 43 ani,Casatorita cu 2 copii mari Am mari probleme s i nu ma decurc Poate vreti sa ma sfatuiti Eu m-am angajat la acest restaurant ... (vezi toată discuția)