Lucrez sau am lucrat ? ca sofer la o firma de taxi.In urma unor reclamatii facute de colegii mei catre Inspectia muncii Ploiesti. am aflat ca eu cat si mai multi colegi,nu mai suntem angajati. Ca am contractul de munca incetat conform art.55 lit.b codul muncii.Asat inseamna cu acordul partilor.Al meu cit si al angajatorului. Ma minunez si spun ca eu habar am avut de acest acord.de care nu am stiut si nici semnat vreodata. Cred ca la semnat doar angajatorul si in numele meu. Eu va intreb pe dumneavoastra ? mai sunt sau nu mai sunt angajat ? Astazi 01.09.2011. am aflat. Dar acordul de incetare munca este inregistrat la i.t.m. ploiesti din luna mai 2011. De ce oare a facut aceasta mirsavie patronul ? Ce putem face ? daca este asa. Eu nu am avut cunostinta. Este contractul desfacut ?
"
retoric"vorbind,ar trebui sa solicitati toate drepturile pe perioada respectiva,datorita magariei si nesimtirii de care a dat dovada angajatorul dumneavoastra.deci dupa ce ca ati fost de acord sa stati acasa fara plata,desi normal era sa fiti retribuit cu 75%pt. motive ce nu tin de dumneavoastra,in semn de multumire acesta v-a desfacut ilegal contractul de munca si nu v-a platit nici contributiile sociale.ar fii indicat sa-i trantiti si o plangere penala pt. fals si uz de fals,aceste abuzuri neinimaginabile in tarile civilizate se petrec la noi tocmai pt. ca angajatii sunt in generl prea ignoranti si prea lispiti de incredere in justitie pt. a-si apara drepturile
Chiar astazi am facut plingere penala la Politie. Of si am mai aflat ceva care nu imi da liniste. Patronul chiar ma luat de fraier !Eu la angajare am semnat un contract de munca pentru 8 ore /zi.Angajatorul baiat bun nu la inregistrat la i.t.m. A facut alt contract pentru 4 ore/zi .In contract a semnat in locul meu ca angajat. Bai sa fie.Omuletul patron de firma taxii cu 8 masini. A comis-o una dupa alta.A facut numai falsuri
Baiat destept ! Pai cum sa mai accept ? Daca-l reclam si pentru contractul de munca ? Este fals in forma repetata? Ma gandesc ca are copii ! Dar am incercat sa vorbesc cu el. Se tine cocos.. Ori incearca intimidare ori este dus ? Adevarul ca baiatul a mai facut inchisoare si este vulpoi. Dar daca cer expertiza grafoscopica se da de pamant singur. Ce sai fac? Inima imi spune sa nu-l iert... Ce i se poate intampla pentru acte false contract si desfacere contract munca fals? se duce sau nu la Inchisoare ?