Un patron desface banditeste contractul de munca unui angajat conform art.55 lit.b (acordul partilor ) codul muncii Totul a inceput pe 25.05.2011. Inregistreaza acest document la I.t.m. Dupa care vine in firma si arunca afara angajatul. Care habar nu avea de asa ceva. Patronul facand totul semnat in numele angajatului.Nu-l mai primeste la munca. Acum fostul angajat. MAI ESTE SAU NU MAI ESTE ANGAJAT ? Daca se dovedeste ca acest acord de incetare a muncii este fals... Poate fostul salariat sa-i ceara plata salariilor din Luna mai- pana la zii (septembrie ) Politia afacut expertiza grafologica a semnaturii. Sa dovedit a fii scrisul patronului. Totul fiind un fals. Deasemenea sau dovedit mai multe falsuri facute de patron in penal/ In civil abia acum incepe... Ma imterezeaza pana la ce data pot cere salariile restante.-Pana cand se termina procesul ? Pot cere si alte daune ? Mu am fost simgurul pacalit de patron. Acum ca am avut eu curaj au inceput si alti fosti colegi pacaliti de acelasi patron. MAI INTERESEAZA SALARIILE PENTRU ACESTE LUNI DE AMAR ?
Daca instanta va constata falsul si va anula decizia de incetare atunci va obliga angajatorul sa va repuna in functie si sa va plateasca drepturile salariale de la data incetarii contractului si pana la data emiterii hotararii judecatoresti.