avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DESPAGUBIRI DAUNE LITIGIU DE MUNCA- art.55 lit.b ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DESPAGUBIRI DAUNE LITIGIU DE MUNCA- art.55 lit.b (acordul partilor )

Un patron desface banditeste contractul de munca unui angajat conform art.55 lit.b (acordul partilor ) codul muncii Totul a inceput pe 25.05.2011. Inregistreaza acest document la I.t.m. Dupa care vine in firma si arunca afara angajatul. Care habar nu avea de asa ceva. Patronul facand totul semnat in numele angajatului.Nu-l mai primeste la munca. Acum fostul angajat. MAI ESTE SAU NU MAI ESTE ANGAJAT ? Daca se dovedeste ca acest acord de incetare a muncii este fals... Poate fostul salariat sa-i ceara plata salariilor din Luna mai- pana la zii (septembrie ) Politia afacut expertiza grafologica a semnaturii. Sa dovedit a fii scrisul patronului. Totul fiind un fals. Deasemenea sau dovedit mai multe falsuri facute de patron in penal/ In civil abia acum incepe... Ma imterezeaza pana la ce data pot cere salariile restante.-Pana cand se termina procesul ? Pot cere si alte daune ? Mu am fost simgurul pacalit de patron. Acum ca am avut eu curaj au inceput si alti fosti colegi pacaliti de acelasi patron. MAI INTERESEAZA SALARIILE PENTRU ACESTE LUNI DE AMAR ?
Cel mai recent răspuns: benga112 , utilizator 19:41, 14 Septembrie 2011
Daca instanta va constata falsul si va anula decizia de incetare atunci va obliga angajatorul sa va repuna in functie si sa va plateasca drepturile salariale de la data incetarii contractului si pana la data emiterii hotararii judecatoresti.
MULTUMESC !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am depus plingere la politie si parchet,pentru inselaciune,fals si uz de fals. dar nimic. dorudoru dorudoru Am depus plingere la politie si parchet. Am fost chemata am dat o declaratie in detaliu si atat. Politia nu mi-a cerut specimen de semnatura pentru o ... (vezi toată discuția)
Exista vre-o infractiune de fals ? cei de facut ? unde si cui ma adresez? dorudoru dorudoru Sunt o femei in varst de 43 ani,Casatorita cu 2 copii mari Am mari probleme s i nu ma decurc Poate vreti sa ma sfatuiti Eu m-am angajat la acest restaurant ... (vezi toată discuția)
Daca se minte intr-o declaratie data in fata politiei ... ce se intampla ? fals uz de fals ? nimeni vinovat ! doderosandro doderosandro Un angajator a fost reclamat politiei-parchetului,pentru falsificarea unor documente: Contracte de munca, state de plata,incetare contract de munca. Se face ... (vezi toată discuția)