avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vreau să dau în judecată fostul angajator. Îmi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vreau să dau în judecată fostul angajator. Îmi permite legea folosirea unei înregistrări video ca probă în instanță?

Vreau să dau în judecată fostul angajator.imi permite legea,folosirea înregistrării video ca proba???(în înregistrare este refuzul de eliberare contract de munca).
Ultima modificare: Marți, 2 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Florin Cornea , Consilier juridic 23:17, 3 Aprilie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In ce conditii a fost facuta acea inregistrare video ? Este singura dvs proba in sustinerea actiunii ?
Nu

AV. GABRIELA GERBER a scris:

In ce conditii a fost facuta acea inregistrare video ? Este singura dvs proba in sustinerea actiunii ?

Filmarea a fost făcută fără acordul angajatorului cu telefonul mobil.ca angajat am drepturi atunci când mi se refuză eliberarea de acte?Nu vrea efectiv să-mi de-a contractul de munca pentru că nu l-am semnat eu.

M_a concediat în timp ce eram in concediu medical,prezentat la firma.sunt multe nereguli în firmă și în contractul de munca.(programul,vechimea etc)Poate inregistra contractul de munca fără semnătură mea?eu nu am vazut acel contract și nu l-am semnat

Dadyyady a scris:

Filmarea a fost făcută fără acordul angajatorului cu telefonul mobil.ca angajat am drepturi atunci când mi se refuză eliberarea de acte?Nu vrea efectiv să-mi de-a contractul de munca pentru că nu l-am semnat eu.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu avea dreptul sa va concedieze in timpul concediului medical.Exista practica judiciara constanta in acest sens.Era obligat sa va inmineze un exemplar din c.i.m.Daca aveti si martori de la locul de munca aveti sanse mari sa cistigati procesul de reintegrare in munca si despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de munca. angajatorul aduce injurii, ofense, amenintari la adresa angajatului Aurel_Andrei Aurel_Andrei Buna ziua, As dori sa stiu in ce masura pot inregistra audio-filma conversatia cu angajatorul (cu o camera ascunsa), exclusiv ca proba, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva, va rog mult ajutati-ma! beta88 beta88 Angajatorul meu mi-a dat o instiintare precum in data de 16 decembrie mi se inceteaza C.I.M! Instiintarea mi-a fost inmanata in data de 17 noiembrie(cu data ... (vezi toată discuția)
Contestare pv contraventie editholivia editholivia buna ziua, pentru contestatrea unui proces verbal de contraventie, in ce HG sau act norativ gasesc articolul care spune ca pentru ca poza sa fie considerata ... (vezi toată discuția)