avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Activitate Snizda6996

Activitate Snizda6996

Răspuns la discuția Imprumut
Nu este declarata a 3 a persoana și nici faptul ca imprumutatul a primit banii
MihailZC a scris:

Exista posiblitatea dar nu si certitudinea. Contractul de imprumut este considerat valabil incheiat sub semnatura privata, totusi, ar fi fost indicat sa il incheiat in forma autentica in fata unui notar public. Ati mentionat in contract ca respectiva suma de bani va fi virata in contul unei a treia persoane sau, macar, imprumutatul a declarat ca a primit acea suma de bani?

Discuție Imprumut
Bună ziua am împrumutat unei persoane 1300 euro, am făcut un contract de împrumut în privat fără martori, am semnat doar eu și persoana în cauza, banii i.am virat în contul altei persoane, în cazul în care nu îmi restituie banii la termen exista posibilitatea sa ii mai recuperez?
Răspuns la discuția Ce se intampla cu SRL dupa divort
Se pot invoca pretentii asupra societatii?

Sebastian Murariu a scris:

Buna ziua,

Nu se va intampla nimic cu societatea, chiar daca a fost constituita in timpul casatoriei. Nu aveti niciun drept asupra acesteia, srl-ul fiind o societate de persoane.

Ce se intampla cu SRL dupa divort, in cazul in care sotul este asociat unic si singurul administrator, sotia neavand aport in firma, aceasta fiind totusi infiintata in timpul casatoriei?