avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce se intampla cu SRL dupa divort
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce se intampla cu SRL dupa divort

Ce se intampla cu SRL dupa divort, in cazul in care sotul este asociat unic si singurul administrator, sotia neavand aport in firma, aceasta fiind totusi infiintata in timpul casatoriei?
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 09:52, 27 Martie 2019
Buna ziua,

Nu se va intampla nimic cu societatea, chiar daca a fost constituita in timpul casatoriei. Nu aveti niciun drept asupra acesteia, srl-ul fiind o societate de persoane.
Se pot invoca pretentii asupra societatii?

Sebastian Murariu a scris:

Buna ziua,

Nu se va intampla nimic cu societatea, chiar daca a fost constituita in timpul casatoriei. Nu aveti niciun drept asupra acesteia, srl-ul fiind o societate de persoane.

Buna ziua,
SRL-ul isi continua existenta nestingherit.
Este o persoana juridica care nu are legatura cu divortul.
Nu se pot invoca pretentii asupra societatii. Nu exista temei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri firma costel 3 costel 3 AM UN SRL LA DIVORT NEVASTA ARE DRUPT LA BUNURILE FIRMEI ,SE IMPART (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca dupa divort (>30 ani casnicie,copii ... risteafl risteafl Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca dupa divort (>30 ani casnicie,copii majori) in care am dobandit impreuna o casa ,dar avem si o afacere in care sotul ... (vezi toată discuția)
Divort STOIAN DIANA STOIAN DIANA Buna ziua. Am si eu nevoie de cateva raspunsuri, in leg cu un divort. Eu sunt asociat unic la un SRL, in cazul unui divort are si sotul drept la bunurile ... (vezi toată discuția)