avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Activitate Tatu Cris

Activitate Tatu Cris

Buna ziua! Avem un salariat carea solicitat incetarea CIM inainte de incheierea perioadei de detasare. Cum operam in Revisal?
Data incetare detasare= cu incetare CIM
sau
data incetare detasare este = cu o data anterioara incetarii CIM

Va multumesc!
Răspuns la discuția Prelungire detasare REVISAL
Multumesc!
Răspuns la discuția Prelungire detasare REVISAL
Am intampinat o problema. A fost detasat pana pe 14.09.2019,dorim prelungirea detasarii incepand cu 15.09.2019 cu inca 6 luni. La data sfarsit detasare am adaugat 14.03.2020. Cand dam salvare ne spune ca detasarea nu poate fi efectuata pe o perioada de 6 luni. Cum considerati ca ar trebui sa procedam?
Buna ziua!
Care sunt pasii de urmat in cazul prelungirii unei detasari? Este obligatorie suspendarea CIM pt fiecare perioada in parte? La detalii detasare se trece data incetare detasare ( se face o noua inregistrare) sau doar se aplica prelungirea detasarii?
Va multumesc mult!
O zi frumoasa!
Chiar daca titularul si-a incetat activitatea intre timp? Incetarea c.i.m a inlocuitorului, se face la data la care ar fi trebuit sa revina titularul din CCC?
Si in cazul in care nu dorim pastrarea salariatei, cum putem proceda?
Buna ziua! Avem o salariata angajata pe durata determinata in locul unei persoane aflate in CCC. In CIM s-a trecut doar data de incepere si s-a precizat ca a fost intocmit pe durata suspendarii CIM a titularului postului.
In Revisal data de sfarsut este data cu care trebuia sa vina din CCC titularul postului, adica 25.08.2019.
Titularul postului solicita incetarea CIM, cu acordul partilor, incepand cu 25.03.2019. Cum procedez in acest caz, cu persoana angajata pe durata determinata, avand in vedere ca in CIM este mentiona pana la revenirea titularului postului.
Va multumesc anticipat!