Buna ziua! Avem o salariata angajata pe durata determinata in locul unei persoane aflate in CCC. In CIM s-a trecut doar data de incepere si s-a precizat ca a fost intocmit pe durata suspendarii CIM a titularului postului.
In Revisal data de sfarsut este data cu care trebuia sa vina din CCC titularul postului, adica 25.08.2019.
Titularul postului solicita incetarea CIM, cu acordul partilor, incepand cu 25.03.2019. Cum procedez in acest caz, cu persoana angajata pe durata determinata, avand in vedere ca in CIM este mentiona pana la revenirea titularului postului.
Va multumesc anticipat!
Chiar daca titularul si-a incetat activitatea intre timp? Incetarea c.i.m a inlocuitorului, se face la data la care ar fi trebuit sa revina titularul din CCC?
Cim determinat
ruonscalafat
Am o salariata care este detasata la un alt angajator. Pe perioada suspendarii CIM al salariatei detasate am angajat o alta salariata cu CIM pe durata ... (vezi toată discuția)
Preaviz
Vio5
Sunt in CIC. In data de 9.11.2009 mi-am depus cererea pentru a reveni la serviciu, mentionand data de 11.11.2009. Angajatorul nu mi-a dat acordul pe motivul ... (vezi toată discuția)