avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariata titulara CIC, salariata temporara Concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariata titulara CIC, salariata temporara Concediu Maternitate

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu o parere intr-o situatie mai delicata. Am o salariata care este in CIC pana in data de 14 august 2020. In data de 5 august este programata pentru a doua nastere . Persoana care a inlocuit-o in aceasta perioada a ramas si ea insarcinata si acum este in concediu prenatal. Salariata temporara are stipulat in CIM faptul ca este angajata pana la revenirea pe post a titularei.
Va rog sa imi spuneti cum sa procedez in ambele situatii. La salariata titulara ii fac prelungire suspendare sau incetare suspendare si suspendare din nou? Si totodata pentru salariata temporara, cu ce data ii incetez contractul? Mai are zile de CO pe care vrea sa i le platim.
Cel mai recent răspuns: silana07@yahoo.com , utilizator 14:01, 23 Iunie 2020
1. La titular se face : prelungire suspendare

2. La inlocuitor : puteti face prelungire durata c.i.m. si apoi suspendare c.i.m. pt. CCC ... urmand ca la revenirea titularului sa i se inceteze de drept c.i.m.
Multumesc, doar ca noi am dori sa angajam pe cineva pe post. Putem in acest sens sa ii incetam CM la inlocuitor si sa angajam pe altcineva tot pe perioada determinata?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iunie 2020
silana07@yahoo.com, utilizator
Buna ziua

Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la intrebarea de mai sus? In ce conditii as putea sa ii incetez contractul de munca la salariata temporara care se afla in concediu de maternitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire suspendare concediu crestere copil silana07@yahoo.com silana07@yahoo.com Buna ziua Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie! Am o angajata care se afla in concediu de crestere copil pana la 2 ani, a ... (vezi toată discuția)
Cim durata determinata inceteaza la intoarcerea in functie a fostului angajat ? ancristida ancristida Buna ziua, Va rog, daca ma puteti ajuta cu o lamurire. Sunt in prezent angajata cu CIM pe durata determinata pentru înlocuirea unei salariate cu contract ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata gabrielaslavu gabrielaslavu Buna ziua, Asi dori sa-mi dati un raspuns fata de o speta care s-a creat in firma la care lucrez. am angajat cu CIM pe perioada det. o persoana, deoarece ... (vezi toată discuția)