Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu o parere intr-o situatie mai delicata. Am o salariata care este in CIC pana in data de 14 august 2020. In data de 5 august este programata pentru a doua nastere . Persoana care a inlocuit-o in aceasta perioada a ramas si ea insarcinata si acum este in concediu prenatal. Salariata temporara are stipulat in CIM faptul ca este angajata pana la revenirea pe post a titularei.
Va rog sa imi spuneti cum sa procedez in ambele situatii. La salariata titulara ii fac prelungire suspendare sau incetare suspendare si suspendare din nou? Si totodata pentru salariata temporara, cu ce data ii incetez contractul? Mai are zile de CO pe care vrea sa i le platim.
2. La inlocuitor : puteti face prelungire durata c.i.m. si apoi suspendare c.i.m. pt. CCC ... urmand ca la revenirea titularului sa i se inceteze de drept c.i.m.
Multumesc, doar ca noi am dori sa angajam pe cineva pe post. Putem in acest sens sa ii incetam CM la inlocuitor si sa angajam pe altcineva tot pe perioada determinata?
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la intrebarea de mai sus? In ce conditii as putea sa ii incetez contractul de munca la salariata temporara care se afla in concediu de maternitate?