avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire suspendare Concediu Crestere Copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire suspendare Concediu Crestere Copil

Buna ziua
Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie!
Am o angajata care se afla in concediu de crestere copil pana la 2 ani, a carui concediu inceteaza in 14 august . Titulara naste al doilea copil in 4 august. Am inteles ca salariata nu mai revine la munca ci doreste prelungirea suspendarii pentru a ramane cu aceeasi indemnizatie. Intrebarea mea este: care ar fi procedura pe care ar trebui sa o urmez? trebuie sa ii fac incetare si apoi suspendare din nou? ii fac prelungiren suspendare? mentionez ca pe postul titularei am o angajata care este pe perioada determinata pana la revenirea titularei pe post care este si ea in concediu de maternitate.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 8 Iulie 2020
I se va emite o decizie de prelungire a suspendării c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariata titulara cic, salariata temporara concediu maternitate silana07@yahoo.com silana07@yahoo.com Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o parere intr-o situatie mai delicata. Am o salariata care este in CIC pana in data de 14 august 2020. In data de 5 august ... (vezi toată discuția)
Incetare cim la revenirea titularului de post Lavinia07 Lavinia07 Buna, sunt angajata pe perioada determinata de 24luni pe perioada suspendarii titularei de post, care este in CCC aceasta doreste sa revina la serviciu ... (vezi toată discuția)
Concediul crestere copil ContSters363911 ContSters363911 Buna ziua!Va deranjez si eu cu o problema… in anul scolar 2014-2015 am fost angajata la scoala pe perioada determinata( 31 aug 2015).In contractul de munca ... (vezi toată discuția)