avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajata pe durata determinata in locul unei persoane ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajata pe durata determinata in locul unei persoane aflate in CCC

Buna ziua! Avem o salariata angajata pe durata determinata in locul unei persoane aflate in CCC. In CIM s-a trecut doar data de incepere si s-a precizat ca a fost intocmit pe durata suspendarii CIM a titularului postului.
In Revisal data de sfarsut este data cu care trebuia sa vina din CCC titularul postului, adica 25.08.2019.
Titularul postului solicita incetarea CIM, cu acordul partilor, incepand cu 25.03.2019. Cum procedez in acest caz, cu persoana angajata pe durata determinata, avand in vedere ca in CIM este mentiona pana la revenirea titularului postului.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Tatu Cris , utilizator 13:08, 27 Martie 2019
Va multumesc mult!
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim determinat ruonscalafat ruonscalafat Am o salariata care este detasata la un alt angajator. Pe perioada suspendarii CIM al salariatei detasate am angajat o alta salariata cu CIM pe durata ... (vezi toată discuția)
Salariata titulara cic, salariata temporara concediu maternitate silana07@yahoo.com silana07@yahoo.com Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o parere intr-o situatie mai delicata. Am o salariata care este in CIC pana in data de 14 august 2020. In data de 5 august ... (vezi toată discuția)
Preaviz Vio5 Vio5 Sunt in CIC. In data de 9.11.2009 mi-am depus cererea pentru a reveni la serviciu, mentionand data de 11.11.2009. Angajatorul nu mi-a dat acordul pe motivul ... (vezi toată discuția)