avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate andreea.ancuta

Activitate andreea.ancuta

Răspuns la discuția bonus de performanta restant
Ok, va multumesc.

Cornel Vasile a scris:

Daca nu aveti asa ceva, atunci angajatorul poate decide sau nu acordarea acestuia.

Nu am.

Cornel Vasile a scris:

Necesitatea realizarii targetului nu este totuna cu acordarea bonusului .... Aveti sau nu prevazut in actul aditional acordarea bonusului?

Exista un act aditional la contractul individual(si o fisa a obiectivului angajatului) unde apare mentionat necesitatea realizarii obiectivului de performanta, asa cum este transmis lunar de catre superior. Obiectivul era anuntat lunar, prin mail.

Adrian Dimitriu a scris:

acest bonus este clauza la unul din contractele de munca (individual/ colectiv)?

Buna ziua,

Firma la care lucrez de 12 ani oferea un bonus de performanta lunar si unul la fiecare 3 luni, in functie de targeturile atinse. La intrarea in somaj tehnic, in luna martie, nu s-a facut plata bonusului pe ian-februarie (cel la 3 luni) , spunand ca il vom primi la intoarcerea la serviciu. Acum ne-au anuntat ca momentan se scot aceste bonusuri pe o perioada nelimitata si ca ceea ce este restant, nu se stie cand vom primi. Intrebarea mea este daca pot face o solicitare in scris angajatorului privind acest bonus , sau care sunt pasii pe care ar trebui sa ii urmez pentru a ma asigura ca eu si echipa mea vom primi acei bani.
Răspuns la discuția donatie masina
Va multumesc mult.
Discuție donatie masina
O persoana care detine doua masini si care a strans la una din ele datorii la stat , prin neplata impozitului, mi-a dat masina la care nu are datorii, prin conventie civila, facuta la notariat, pe o perioada de 5 ani. Perioada expira anul acesta si as vrea sa o reinnoiesc , sau as vrea sa mi-o doneze . Vreau sa stiu daca se poate, legal, tinand cont ca el are acele datorii catre stat. Maisna pe care o detin eu are taxele achitate la zi.