avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie masina

O persoana care detine doua masini si care a strans la una din ele datorii la stat , prin neplata impozitului, mi-a dat masina la care nu are datorii, prin conventie civila, facuta la notariat, pe o perioada de 5 ani. Perioada expira anul acesta si as vrea sa o reinnoiesc , sau as vrea sa mi-o doneze . Vreau sa stiu daca se poate, legal, tinand cont ca el are acele datorii catre stat. Maisna pe care o detin eu are taxele achitate la zi.
Cel mai recent răspuns: andreea.ancuta , utilizator 18:48, 28 Martie 2019
Cred ca va referiți la un contract de comodat, nu convenție civilă.
Pentru donație trebuie să aibă taxele achitate la zi.
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine va plati taxa de autentificare a contractului de donatie ? oanaportar oanaportar - institutie publica - o persoana fizica vrea sa doneze un bun - cine va plati taxa de autentificare a Contractului de donatie ? Donatorul ? sau Donatarul ... (vezi toată discuția)
Donatie autoturism Razvanis Razvanis Este posibil ca unul dintre membrii fondatori sa doneze un autoturism asociatiei ? se poate pune o clauza in contract conform carei in urma dizolvarii donatia ... (vezi toată discuția)
Donație imobil Coțo23 Coțo23 Aş vrea să întreb dacă în actualitate donație unei case se poate face ținând cont ambi soți. Părinții mei vreau să îmi doneze o casă, şi în ... (vezi toată discuția)