avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Activitate

Activitate

Buna ziua ,aș avea o intrebare catre dumneavoastra ,sunt nedumerita va rog sa ma lamuriti dumneavoastra . Pot achiata pensia alimentara trimitand de 2 ori pe luna bani este vorba de o suma mare pe care nu imi permit sa o achit toata o data ,multumesc astept raspunsul dumneavoastra .
buna ziua as vrea sa stiu sigur daca cumva mi se face propririre pe concediul de sarcina si lauzie ?
buna seara ,vreau sa fiu lamurita cu o problema in legatura unei proprii eu de pe data de 10 aprilie luna aceasta intru in concediul pre natal adica in cele 126 de zile adica 85/ la suta mai au voie sa faca proprire
Răspuns la discuția partaj
Va multumesc frumos de raspuns .
Răspuns la discuția partaj
multumesc pt raspuns ,as mai avea o intrebare Dar daca intre timp el a facut acte pe acea casa mai pot avea castig de cauza ?si conteaza ca as avea ca si martori pe nasii de cununie sau imi trebuiesc alti martori ?
Răspuns la discuția partaj
am inteles ,multumesc
Discuție partaj
as dori sa stiu daca am vro sansa sa castig partajul pt bunurile ramase la fostul sot de care am divortat acum 4 ani ,dar precizez ca am construit o casa impreuna am cumparat si o masina am trait aproape 9 ani impreuna si avem si doi copii
eu am muncit foarte mult la acea casa am facut imprumut in banca impreuna unde eu figuram ca ,coplatitor pe casa nu avem nici unul din noi acte casa sa construit pe pamantul parintilor lui .