avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua ,aș avea o intrebare catre dumneavoastra ,sunt nedumerita va rog sa ma lamuriti dumneavoastra . Pot achiata pensia alimentara trimitand de 2 ori pe luna bani este vorba de o suma mare pe care nu imi permit sa o achit toata o data ,multumesc astept raspunsul dumneavoastra .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:07, 24 August 2019
Da, puteti plati cum puteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in executare hotarare judecatoreasca divort otilia13 otilia13 In urma unei sentinte sotul este obligat la o pensie alimentara de 300 lei pe luna . Sentinta am legalizat-o si am investit-o cu formula executorie. Fostul ... (vezi toată discuția)
Caut un raspuns corect - consecinte plata pensie de intretinere o data la 3 luni ManeaClaudiuAdrian ManeaClaudiuAdrian Buna ziua .Am o nedumerire si cred ca sunt prost informat tocmai de aceea apelez la dvs.In 2010 am dat in judecata fosta concubina deoarece aveam o fetita ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara MisteriosulDCO MisteriosulDCO Buna ziua! Povestea mea incepe cu fosta nevasta, cu care am fost casatorit 7 ani, in urma casatoriei a rezultat o fetita. in urma cu 2 ani jumatate am ... (vezi toată discuția)