avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Activitate Lucky Luke

Activitate Lucky Luke

Vă mulțumesc pentru timpul acordat D-na Avocat... Din păcate apelu meu a fost respins de Curtea de apel....Așa că am rămas cu suspendare pe o perioadă de 8 luni si cu supraveghere pe o perioadă de 2 ani ...
...
Vă mulțumesc...

Sebastian Simon a scris:

Da. Exista amandoua.

Vă mulțumesc...

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Referitor la intrebarea dvs, instanta poate dispune o solutie de amanare aplicarii pedepsei sau o condamnare la amenda penala.
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.

Vă mulțumesc...

Lucky Luke a scris:

La o alcoollemie de 1.50 respectiv 1.30... Există amendă penală , și amânarea aplicării pedepsei ??? Va mulțumesc anticipat... P. S. Menționez faptul că am făcut recurs și am angajat un Avocat specializat în în dreptul penal și cu Renume foarte bună pe nivel de țară ...

La o alcoollemie de 1.50 respectiv 1.30... Există amendă penală , și amânarea aplicării pedepsei ??? Va mulțumesc anticipat...
Răspuns la discuția Alcool la volan
Vă mulțumesc mult pentru timpul acordat Dna. Avocat...

Editat de moderator/motiv pct.2.10.din Regulament
Mulțumesc mult.

Mulțumesc pentru răspuns Dl. Avocat. Am deja o avocată. E susține că e prea mare nivelul de alcool. Dar iertați-mă, nu sunt un criminal să fiu direct condamnat. Am solicitat amanarea aplicarii, art 83 cpp. Dar am fost condamnat....

Mulțumesc Dl. Avocat. Avocatul meu îmi spune că prea mare e alcoolemia. La un recurs se mută cazul la tribunal ? Cu alt Procuror și alt judecător? Poate am nevoie de un alt avocat???

Editat de moderator/motiv pct.2.10 din Regulament