avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Activitate Zebras

Activitate Zebras

Buna ziua,
Sunt administartorul unei societati comerciale si doresc sa fac publicitate firmei, dar din pacate nu dispun de capitalul necesar pentru a inchiria panouri publicitare prin oras. Asa ca ma gandesc la o alta varianta care, insa, nu stiu cat este de legala. Adica, spre exemplu ce ar fidaca m-as intelege cu domnul x, care este "pe persoana fizica" si are o casa in centrul orasului(casa ce are fatada la strada) sa ma lase sa-mi lipesc un banner publicitar pe casa lui ? Se poate sa fie asa simplu sau am nevoie de ceva autorizatii de la primarie ?
P.S sper ca am postat undre trebuie intrebarea
Buna ziua,
Recent am descoperit ca o firma competitoare se foloseste de textul saitului meu. Practic au dat copy-paste la absolut tot ce am scris eu pe site. Nu-mi comvine situatia in care sunt acum si as vrea sa stiu cum as putea sa-i oblig sa-si schimbe textul saitului....
Răspuns la discuția Revendicare teren vandut
Prin pretul actualizat, sa intaleg ca trebuie sa ii restituez valoarea actuala a terenului, sau sa-i inapoiez suma pe care dansa a platit-o pe teren actualizata?
Tatal meu a vandut in urma cu 6 ani 4900 MP de teren intr-o comuna aflata la 2 KM de Cluj Napoca doar cu titlul de propietate.
Chear dupa vanzare a intrat pe fir un anumit domn sa revendice pamantul ca fiind al lui, teren pe care l-a si casigat in instanta dupa 6 ani (acum o luna).
Problema e ca doamna careia tatal meu i-a vandut terenul cere acum sa-i dau alt teren intr-o alta zona a localitatii (unde terenul e mult mai scump ca cel pe care dansa il cumparase initial de la noi) sau sa-i platim terenul pierdut la pretul actual( in ultimii 6 ani a crescut foarte tare valoarea terenului in acea zona)

In situatia data eu as fi de acord sa-i inapoiez banii care ea ia dat tatalui meu pe pamant cu dobanda plus cheltuielile de judecata pe care dansa le-a platit.

Intrebare:
E posibil?
Ce ar trebui sa fac?