Buna ziua,
Sunt administartorul unei societati comerciale si doresc sa fac publicitate firmei, dar din pacate nu dispun de capitalul necesar pentru a inchiria panouri publicitare prin oras. Asa ca ma gandesc la o alta varianta care, insa, nu stiu cat este de legala. Adica, spre exemplu ce ar fidaca m-as intelege cu domnul x, care este "pe persoana fizica" si are o casa in centrul orasului(casa ce are fatada la strada) sa ma lase sa-mi lipesc un banner publicitar pe casa lui ? Se poate sa fie asa simplu sau am nevoie de ceva autorizatii de la primarie ?
P.S sper ca am postat undre trebuie intrebarea
Buna ziua,
Recent am descoperit ca o firma competitoare se foloseste de textul saitului meu. Practic au dat copy-paste la absolut tot ce am scris eu pe site. Nu-mi comvine situatia in care sunt acum si as vrea sa stiu cum as putea sa-i oblig sa-si schimbe textul saitului....
Prin pretul actualizat, sa intaleg ca trebuie sa ii restituez valoarea actuala a terenului, sau sa-i inapoiez suma pe care dansa a platit-o pe teren actualizata?
Tatal meu a vandut in urma cu 6 ani 4900 MP de teren intr-o comuna aflata la 2 KM de Cluj Napoca doar cu titlul de propietate.
Chear dupa vanzare a intrat pe fir un anumit domn sa revendice pamantul ca fiind al lui, teren pe care l-a si casigat in instanta dupa 6 ani (acum o luna).
Problema e ca doamna careia tatal meu i-a vandut terenul cere acum sa-i dau alt teren intr-o alta zona a localitatii (unde terenul e mult mai scump ca cel pe care dansa il cumparase initial de la noi) sau sa-i platim terenul pierdut la pretul actual( in ultimii 6 ani a crescut foarte tare valoarea terenului in acea zona)
In situatia data eu as fi de acord sa-i inapoiez banii care ea ia dat tatalui meu pe pamant cu dobanda plus cheltuielile de judecata pe care dansa le-a platit.