avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... furt text website
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

furt text website

Buna ziua,
Recent am descoperit ca o firma competitoare se foloseste de textul saitului meu. Practic au dat copy-paste la absolut tot ce am scris eu pe site. Nu-mi comvine situatia in care sunt acum si as vrea sa stiu cum as putea sa-i oblig sa-si schimbe textul saitului....
Cel mai recent răspuns: LuchianSeb , utilizator 12:00, 11 Februarie 2013
Dvs. de unde ati dat copy-paste ? A se vedea Legea 8/1996.
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2013
LuchianSeb, utilizator
Difuzarea pe internet de materiale pentru care cel care le raspandeste nu detine drepturi de autor sau permisiunea de a le raspandi este piraterie informatica. Asta ar fi teoria, practica e ca prim-ministrul nostru e expert in copy/paste si nu i-a facut nimeni nimica.
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2013
tgeorgescu, utilizator
lasati politica pt. alte siteuri. Nu cred ca a copiat de la dvs. ca sa fiti sigur ca asa a fost :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare drepturi pentru site web daniel_dan daniel_dan Buna ziua, 1. Am realizat un portal informativ-educational, acesta s-a dezvoltat destul demult. Cum sa procedez pentru a-mi proteja munca investita? ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru stiri dl.Escu dl.Escu Buna ziua, Vreau sa imi fac un site cu articole. Ma gandeam sa copiez niste articole de pe alte site-uri. Este ilegal ce vreau sa fac? Pe site-ul respectiv ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi de autor sab-ina sab-ina Am descoperit un material creat de mine și distribuit gratuit într-o librărie, tipărit și pus în vânzare. Ce pot face? (vezi toată discuția)