avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Banner publicitar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Banner publicitar

Buna ziua,
Sunt administartorul unei societati comerciale si doresc sa fac publicitate firmei, dar din pacate nu dispun de capitalul necesar pentru a inchiria panouri publicitare prin oras. Asa ca ma gandesc la o alta varianta care, insa, nu stiu cat este de legala. Adica, spre exemplu ce ar fidaca m-as intelege cu domnul x, care este "pe persoana fizica" si are o casa in centrul orasului(casa ce are fatada la strada) sa ma lase sa-mi lipesc un banner publicitar pe casa lui ? Se poate sa fie asa simplu sau am nevoie de ceva autorizatii de la primarie ?
P.S sper ca am postat undre trebuie intrebarea
Cel mai recent răspuns: mediator_craiova , utilizator 16:27, 15 Noiembrie 2013
Buna seara.

Aruncati o privire aici:[ link extern ]

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banner pus pe peretele blocului coroana regala coroana regala Buna ziua Am si eu o nelamurire in privinta acestor bennere ...in blocul in care locuiesc s-au pus bannere doar pe o singura fata a imobilului,iar chiria pe ... (vezi toată discuția)
Taxe publicitate romanul1 romanul1 buna ziua As dori sa stiu si eu ce taxe, tva, etc se aplica pentru publicitatea indoor si outdoor, eventual o sursa de informare sigura. Va Multumesc (vezi toată discuția)
Obiecte de inventar oviidu oviidu Din seria contabili \\"destepti\\" #-o Pe scurt: Am o agentie de publicitate outdoor. Cumparam materiale de constructii gen teava ciment balast...etc ... (vezi toată discuția)