avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate IleanaCM

Activitate IleanaCM

Buna ziua!

Pentru indemnizatia de creștere copil pot depune o adeverinta de la ANAF sau de la Casa de pensii?

La angajatorul actual voi avea 10 luni când nasc, insa vechiul angajator la care mai am 8 luni lucrate nu imi raspunde pentru eliberarea unei adeverințe de venituri pentru perioada respectiva, deci nu am cum sa o obtin..

Pot depune o adeverinta de venituri cotizații de la ANAF sau Casa de pensii împreună cu formularul de la actualul angajator?

Multumesc!
Va mulțumesc frumos domnule Cornel!

Am gasit si eu articole de acest gen, insa fiind precizat doar programul partial de 2/4/6h am crezut ca nu ma voi incadra cu programul de 1h / zi. Inca o data va mulțumesc pentru interpretare, m-ati linistit si am inteles!
Buna ziua!

Lucrez part time, cu contract de 1h / zi de cateva luni iar de curând am aflat ca sunt însărcinată. Pot beneficia de indemnizatie?

Multumesc!
Buna ziua!

Acum un an de zile mama mea a vanzut garajele vecinului de vis a vis. Proprietarul de drept al terenului i-a spus sa faca asta, insa vechiul proprietar ( proprietarul garajelor ) a venit cu politia. In momentul sesizarii proprietarul actual a spus ca el nu stie nimic. De un an de zile, politia impreuna cu proprietarul gatajelor o tot suna cerandu-i bani sa nu ii trimita dosarul. Prima oara au cerut 6.000 lei, a doua oara 5.000, a treia oara. 4.000, iar astazi 3.000 pana duminica altfel trimite dosarul..

Pentru ea ar fii prima abatere. Un sfat va rog, urgent?