avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt si cerere mita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt si cerere mita

Buna ziua!

Acum un an de zile mama mea a vanzut garajele vecinului de vis a vis. Proprietarul de drept al terenului i-a spus sa faca asta, insa vechiul proprietar ( proprietarul garajelor ) a venit cu politia. In momentul sesizarii proprietarul actual a spus ca el nu stie nimic. De un an de zile, politia impreuna cu proprietarul gatajelor o tot suna cerandu-i bani sa nu ii trimita dosarul. Prima oara au cerut 6.000 lei, a doua oara 5.000, a treia oara. 4.000, iar astazi 3.000 pana duminica altfel trimite dosarul..

Pentru ea ar fii prima abatere. Un sfat va rog, urgent?

Alte discuții în legătură

Pot pierde casa in instanta ? Camiduta Camiduta Buna ziua Am si eu o mare problema. Am fost la un avocat care mi-a spus parerea lui, dar as mai vrea o parere ! In anul 2003 am achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Blocare voluntara acces garaj nutedu nutedu Va scriu pentru ca am nevoie de un sfat la problema mea. Stau intr-un bloc de 4 etaje si doar cativa proprietari din bloc au garaje (si eu fac parte din ... (vezi toată discuția)
urgent!!! am castigat licitatia... nu pot intra in posesie !?! sau pot !?! LOPY LOPY Buna, am castigat o licitatie la finante, si, am achizitionat un garaj. Mi s-a dat proces verbal si factura in urma licitatiei, am mers la cadastru si am ... (vezi toată discuția)