avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverința ANAF / Casa de pensii pentru indemnizatie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverința ANAF / Casa de pensii pentru indemnizatie crestere copil

Buna ziua!

Pentru indemnizatia de creștere copil pot depune o adeverinta de la ANAF sau de la Casa de pensii?

La angajatorul actual voi avea 10 luni când nasc, insa vechiul angajator la care mai am 8 luni lucrate nu imi raspunde pentru eliberarea unei adeverințe de venituri pentru perioada respectiva, deci nu am cum sa o obtin..

Pot depune o adeverinta de venituri cotizații de la ANAF sau Casa de pensii împreună cu formularul de la actualul angajator?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 20 Septembrie 2021
Adeverinta de venituri de la ANAF ... insa intrebati la AJPIS, mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc 0754517617 0754517617 Buna ziua !! As vrea sa va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns in privinta unei probleme pe care am intampinat-o ! Mai am cateva zile pana la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Monica M. Monica M. Buna seara! Urmeaza sa nasc si as vrea sa stiu daca se poate ca sotul sa primeasca indemnizatie de creștere a copilului, eu neavand venituri in ultimele luni ... (vezi toată discuția)