avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate nume123

Activitate nume123

Salut, momentan am calitatea de martor dupa prima runda de declaratii la Parchet. Din cauza declaratiilor, si a unui nr. de tel aiurea, am calitatea asta de martor.
Am o intrebare, as putea scapa de calitatea de martor si sa redevin la calitatea de consumator de droguri de risc, cu riscurile penale aferente? Ce demersuri legale se pot face in acest fel pentru a reusi asta, sau trebuie sa-mi schimb declaratia or?
Salut, pai am fost la o prima audiere cu procurorii DIICOT, dupa ce am dat deja declaratia la Politie, am fost citat si am depus declaratia fiind martor, pot sa imi schimb declaratia sau sa renunt la ea si sa le spun ca ba, faceti-ma inculpat sau ce vreti voi? Chestia e ca am zis despre cineva ceva si nu e foarte oke, iar acum sunt panicat. Nu mi-ai citit drepturile la Diicot, doar atat, nu stiu nimic altceva. Pot face chestia cu declaratia, si care ar fi urmarile? Cat dureaza de obicei, ce patesc... pot pleca in alta tara pe perioada Verii? Va rog mult sa-mi raspundeti!
Salut, am fost prins dintr-o prostie detinand un 0,8 de marijuana, acestia l-au trimis la laborator, am recunoscut ca am ce e, si ca am calitatea de martor? ce se intampla acum, am fost citat ca martor si audiat, si cooperat cat de cat ok. De cate ori trebuie sa mai merg, in cat timp se termina, ce trebuia sa zic/nu zic, sa fac sa scap mai usor, pot pleca in strainatate? Orice!