avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Schimbarea calitatii de martor in cea de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Schimbarea calitatii de martor in cea de suspect/consumator

Salut, momentan am calitatea de martor dupa prima runda de declaratii la Parchet. Din cauza declaratiilor, si a unui nr. de tel aiurea, am calitatea asta de martor.
Am o intrebare, as putea scapa de calitatea de martor si sa redevin la calitatea de consumator de droguri de risc, cu riscurile penale aferente? Ce demersuri legale se pot face in acest fel pentru a reusi asta, sau trebuie sa-mi schimb declaratia or?

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti?? ce pot paiti acesti trei tineri in cel mai bun caz, si ce pot pati in cel mai rau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o nedumerire in privinta unui dosar penal, ... ancaiuliastroe ancaiuliastroe Buna ziua, am si eu o nedumerire in privinta unui dosar penal, desi inca nu stiu daca dosarul a fost intocmit, dar va prezint situatia. Anul trecut am fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie / plangere impotriva unei amenzi administrative DehRadu DehRadu In speta am fost chemat la DIICOT ca martor intr-un dosar de trafic de droguri. In acel dosar cunosteam o singura persoana iar ea este acuzata de trafic. Am ... (vezi toată discuția)