Toate utilitatile le platim separat(apa,gaz,curent),la asociatie se plateste numai lumina pe scara si chiria administraturului,2500 este suma totala care apare pe tabelul afistat la avizier,mai mentiomez o data ca din 2013 pana in prezent nu s-a platit nici-un leu si administratorul nu a inceput nici-un demers pentru a recupera suma restanta
Nu am platit nici-un leu din 2013,din cate am citit prescriptia se face pe fiecare luna in parte.....din moment ce=am primit somatia in aprilie atunci ar trebui ca datoriile pana in februarie 2016 sa fie prescrise,nu?
Buna ziua
Am o datorie la asociatie de 2500lei din 2013 pana in prezent si in data de 22 aprilie am primit o somatie de plata........daca se ajunge in instanta pot sa cer prescrierea datoriilor si recalcularea datoriei?
Buna ziua
Am niste datorii mai vechi la asociatia de proprietari,din 2013 pana acum,eu platesc separat utilitatiile(apa,gaz,femeia de serviciu),si acum am primit o somatie cu datoria.........vreau sa stiu daca ii prescrisa sau sunt obligat sa platesc toata suma?