avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prescriere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Prescriere

Buna ziua
Am niste datorii mai vechi la asociatia de proprietari,din 2013 pana acum,eu platesc separat utilitatiile(apa,gaz,femeia de serviciu),si acum am primit o somatie cu datoria.........vreau sa stiu daca ii prescrisa sau sunt obligat sa platesc toata suma?
Cel mai recent răspuns: raul2 , utilizator 16:27, 5 Aprilie 2019
Buna ziua
Orice datorie mai veche de 3 ani este prescrisa conform art. 2517 C,Civ.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua
Orice datorie mai veche de 3 ani este prescrisa conform art. 2517 C,Civ.

deci datoria ar fi prescrisa din 2013 pana in 2016,din 2016 pana acum trebuie sa platesc,nu?...........dar restantele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorii asociatie raul2 raul2 Buna ziua Am o datorie la asociatie de 2500lei din 2013 pana in prezent si in data de 22 aprilie am primit o somatie de plata........daca se ajunge in ... (vezi toată discuția)
Taxe restante ALICEL ALICEL Am cumparat un apartament prin programul Prima Casa.Inainte de incheierea contractului de v/c am avut nevoie de la vanzator de o adeverinta de la asociatie, ... (vezi toată discuția)
Nevoie de administrator bloc Claudiu_O Claudiu_O Buna ziua, Situatia sta cam in felul urmator: Intr-un bloc cu 40 de apartamente sunt 30 de apartamente care au toate utilitatile separate (gaz, apa, ... (vezi toată discuția)