Sunt oarecum noua pe acest forum , si cu scuzele de rigoare as dori sa stiu daca imi puteti raspunde la o intrebare. Am un credit nevoi personale , contractat in 2008 cu o dobanda de 10,5 % , majorata la inceputul anului 2009 la 11 % plus alte comisioane de care habar nu am avut ( nu ma pricep la asa ceva - aveam nevoie de bani, am luat de la banca si ii voi da si inapoi - doar ca mi se pare strigator la cer). E vorba de un credit in de 9600 euro. Toate bune si frumoase, numai ca sotul a ramas fara servici ( creditul e pe numele lui ) , asa ca, fiind bun platnica am zis sa fac o reesalonare. reesalonare in urma careia rata se calculeaza functie de euribor la 6 luni + 23 % marja bancii. Intrebarea mea era daca este normal ca aceasta marja a bancii sa fie atat de mare, in conditiile in care din ce am mai vazut pe net , cele mai multe discutii au fost pe o marja la euribor de pana in 10 %.
Multumesc tare mult pentru ajutor . Este asa de bine cand ai pe cine sa consulti . Ma bucur tare mult ca v-am gasit si sper sa nu va deranjez foarte mult .
;) Multumesc inca o data pentru ajutor si va zic sa aveti parte doar de lucruri pozitive atat in viata personala cat si in cea profesionala .
O zi buna dumneavoastra si tuturor celor ce acceseaza acest site!
Buna seara . Lucrez la o societate pe actiuni nou infiintata , sunt pe postul de referent resurse umane si am o foarte mare problema , sau asa mi se pare mie . Nu stiu daca am inteles bine si va cer ajutorul . Termenul de transmitere la ITM pentru societatile nou infiintate - respectiv prima modificare pe care o voi opera eu in cartea de munca - este de 20 de zile , iar cea de a doua si urmatoarele modificari din carnetul de munca le voi transmite in 5 zile ?
Multumesc pentru ajutor .