Sunt oarecum noua pe acest forum , si cu scuzele de rigoare as dori sa stiu daca imi puteti raspunde la o intrebare. Am un credit nevoi personale , contractat in 2008 cu o dobanda de 10,5 % , majorata la inceputul anului 2009 la 11 % plus alte comisioane de care habar nu am avut ( nu ma pricep la asa ceva - aveam nevoie de bani, am luat de la banca si ii voi da si inapoi - doar ca mi se pare strigator la cer). E vorba de un credit in de 9600 euro. Toate bune si frumoase, numai ca sotul a ramas fara servici ( creditul e pe numele lui ) , asa ca, fiind bun platnica am zis sa fac o reesalonare. reesalonare in urma careia rata se calculeaza functie de euribor la 6 luni + 23 % marja bancii. Intrebarea mea era daca este normal ca aceasta marja a bancii sa fie atat de mare, in conditiile in care din ce am mai vazut pe net , cele mai multe discutii au fost pe o marja la euribor de pana in 10 %.
Oug 50/2010
marius007
Ma intereseaza daca banca are voie sa modifice \"marja de eroare\", sau cum ii zice, in momentul aplicarii prezentei ordonante, deoarece conform acestei OUG ... (vezi toată discuția)