avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Marja Bancii 23 %
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Marja Bancii 23 %

Sunt oarecum noua pe acest forum , si cu scuzele de rigoare as dori sa stiu daca imi puteti raspunde la o intrebare. Am un credit nevoi personale , contractat in 2008 cu o dobanda de 10,5 % , majorata la inceputul anului 2009 la 11 % plus alte comisioane de care habar nu am avut ( nu ma pricep la asa ceva - aveam nevoie de bani, am luat de la banca si ii voi da si inapoi - doar ca mi se pare strigator la cer). E vorba de un credit in de 9600 euro. Toate bune si frumoase, numai ca sotul a ramas fara servici ( creditul e pe numele lui ) , asa ca, fiind bun platnica am zis sa fac o reesalonare. reesalonare in urma careia rata se calculeaza functie de euribor la 6 luni + 23 % marja bancii. Intrebarea mea era daca este normal ca aceasta marja a bancii sa fie atat de mare, in conditiile in care din ce am mai vazut pe net , cele mai multe discutii au fost pe o marja la euribor de pana in 10 %.

Alte discuții în legătură

Oug 50/2010 marius007 marius007 Ma intereseaza daca banca are voie sa modifice \"marja de eroare\", sau cum ii zice, in momentul aplicarii prezentei ordonante, deoarece conform acestei OUG ... (vezi toată discuția)
Daca platesc doar jumatate din rata???? NICU LUCAN NICU LUCAN din cauza problemelor financiare scazute,ma vad nevoit sa platesc rata la jumatate,ce probleme pot avea???????? banca nu ma ajuta sub nici o forma,nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Subiect: problema care ne omoara pe toti azi....si totul trebuie facut f.f.f.repede vatajita mihaela vatajita mihaela UG 50/2010.Am un credit ipotecar in EURO luat in 2006 de la Banc Post; in primul an cu dobinda fixa, apoi variabila.Dobinda variabila fiind calculata dupa ... (vezi toată discuția)