avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate sumynyk

Activitate sumynyk

lorelayold76 a scris:

daca lucrati la calculator, pe langa ora de masa, trebuie sa aveti perioade de pauza regulate pe care le folositi cum doriti.
Angajatorul trebuie sa introduca in regulamentul intern periodicitatea pauzelor, de obicei se practica 10 minute pauza la o ora....si nu se prelungeste programul datorita acestora (doar pauza de masa este extra program de lucru)


imi puteti preciza si mie va rog in ce act legislativ se regaseste aceasta pauza?
Răspuns la discuția Reabilitare Judiciara
Fiti atenti un pic fapta a fost comisa pe 2.10.2004 eliberarea s-a facut prin sentinta a judecatoriei data in data de 20 .12
.2004 cu stabilirea perioadei de incercare la 3 ani si 6 luni dupa care urmatorul; aliniat suna asa:
" deduce arestarea preventiva de la 3.10.2004 la zi "
Intrebarea mea este daca astazi eu pot sa fac cerere de oriuce natura pentru reabilitare.
de la aceasta sentinta a mai avut loc si un apel si sentinta a ramas definitiva pe 7.02.2005

Deci sunt reabilitat sau nu???
Răspuns la discuția Reabilitare Judiciara
Dar daca as introduce acum o cerere de reabilitare si ar fi respinsa cand as mai putea introduce din nou cererea. Intreb deoarece am inteles ca ar mai fi peste 3 ani. va multumesc
In anul 2004 in luna octombrie am fost condamnat la 1an si 6 luni cu suspendare. si o perioada de proba stabilita de instanta la 3 ani si 6 luni. M-ar interesa daca la momentul actual imi pot face reabilitarea(sentinta a ramas definitiva in data de 07.02.2005). In cazul in care as introduce cererea de reabilitare si ea ar fi refuzata e adevarat ca mai pot face o alta reabilitare doar peste 3 ani?
Va multumesc