Am un site care ofera un anumit serviciu. Acolo este un formular prin care se cere numele si email-ul pentru ca persoana respectiva sa poata fi contactata. Datele nu sunt pastrate in mod organizat (apar doar in folderul sent al gmail-ului) si nu sunt vandute unor terti sau folosite in scop de marketing. Singurul scop este cel de contact.
Pe langa cele precizate mai sus mai trebuie sa adaug ceva vizibil in momentul completarii formularului ?
Exista vreun text standard pentru aceasta operatiune?
Am o firma mica cu contracte in Europa unde sunt platit in euro. Vreau ca in final sa tin valuta (depozit de economii) in contul personal.
Din cate am inteles de la Contabila mea, nu pot scoate valuta din firma (pentru ca BNR nu lasa bancile de la noi sa dea valuta firmelor decat in situatii clare), asa ca primesc euro convertiti automat in lei in contul de firma, de unde imi transfer lei in contul personal si apoi ii convertesc din nou in euro.
Pierd la 2 cursuri de schimb plus un comision de transfer.
Intrebarea este: Din punct de vedere contabil (in mod legal) pot transfera valuta din Revolut Business (cont de firma) direct in contul personal? (Revolut nefiind sub umbrela BNR, nu are restrictii ca si bancile din Romania).