avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... GDPR pentru formular de contact pe site
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

GDPR pentru formular de contact pe site

Buna ziua,

Am un site care ofera un anumit serviciu. Acolo este un formular prin care se cere numele si email-ul pentru ca persoana respectiva sa poata fi contactata. Datele nu sunt pastrate in mod organizat (apar doar in folderul sent al gmail-ului) si nu sunt vandute unor terti sau folosite in scop de marketing. Singurul scop este cel de contact.

Pe langa cele precizate mai sus mai trebuie sa adaug ceva vizibil in momentul completarii formularului ?
Exista vreun text standard pentru aceasta operatiune?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:50, 9 Decembrie 2019
mai intai: aveti o relatie contractuala cu gmail? contrar, sunteti vulnerabil. Cat despre GDPR, aveti obligatia fie sa asigurati securitatea prelucrarii acestor date (inclusiv stocarea in folderul de mail), fie sa asigurati cumva stergerea lor automata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! avem un site dezvoltat de o firma de dezvoltare web. ... PlanNow PlanNow Buna ziua! Avem un site dezvoltat de o firma de dezvoltare web. Le tot explicam ca formularul de contact si formularul de inscriere la newsletter nu este ... (vezi toată discuția)
Protectia datelor conform rgpd - website vladmaria04 vladmaria04 Buna ziua! daca pe website-ul meu am o singura subpagina cu formular de contact, unde se cer doar e-mailul si textul mesajului clientilor, fara nume, date de ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal lenareg lenareg Pentru transmiterea REVISALULUI este necesara inregistrarea la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor? (vezi toată discuția)