avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Revolut Business
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Revolut Business

Am o firma mica cu contracte in Europa unde sunt platit in euro. Vreau ca in final sa tin valuta (depozit de economii) in contul personal.

Din cate am inteles de la Contabila mea, nu pot scoate valuta din firma (pentru ca BNR nu lasa bancile de la noi sa dea valuta firmelor decat in situatii clare), asa ca primesc euro convertiti automat in lei in contul de firma, de unde imi transfer lei in contul personal si apoi ii convertesc din nou in euro.

Pierd la 2 cursuri de schimb plus un comision de transfer.

Intrebarea este: Din punct de vedere contabil (in mod legal) pot transfera valuta din Revolut Business (cont de firma) direct in contul personal? (Revolut nefiind sub umbrela BNR, nu are restrictii ca si bancile din Romania).
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 07:44, 9 Aprilie 2019
Buna dimineata. Din cate am inteles cautand informatii despre Revolut inainte de-am face card, da. Cautati ca o sa gasiti informatii despre cum foarte multi ( nu mai tin minte cum si in ce condtii) fac asta pe partea de bussines.( exista google) :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer valuta dragalina2006 dragalina2006 am transferat din contul de lei o suma in contul de valuta, cu alte cuvinte am cumparat valuta din contul de lei si am transferat-o in contul de valuta. cursul ... (vezi toată discuția)
Valuta euro persoana juridică Sweetduck Sweetduck Pot achiziționa euro de la un curs valutar pe persoană juridică? Trebuie să achit o factură pe firmă in UE iar banca mă obligă să cumpăr euro de la ... (vezi toată discuția)