avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Activitate elinuta

Activitate elinuta

Discuție granituire
buna ziua
in decembrie 2010 am cumparat o casa cu teren cu o anumita suprafata. in momentul in care am vrut sa facem cardul am constatat ca avem teren lipsa, teren care se afla in curtea vecinului. Mentionez ca vanzatorul ne-a vandut terenul imprejmuit cu gard provizoriu.
ce pot sa fac impotriva vanzatorului pentru a rezolva problema tinand cont ca terenul in realitate este mai mic decat in acte?
trebuie sa deschid cerere la judecatorie pentru a face granituirea conform cotelor cadastrale?
Răspuns la discuția constructie duplex
2 stiu dar dupa constructia caselor o perioada nici terenul nici casele nu vor fi ipotecate, deci atunci se pot face tranzactii intre noi prin care sa devin si eu proprietara casei si a terenului
3 creditul il voi face pe numele meu dar va fi de nevoi personale cu ipoteca si voi avea ca dovada ca banii au fost folositi pentru constructia casei tot transferul banilor la firmele de constructii si martori.
vreau sa stiu prin ce procedura legala pot deveni proprietar si eu. Contract de vanzare cumparare, alt document semnat la notar?
Răspuns la discuția constructie duplex
banii dati de mine au fost virati prin transfer bancar si da sunt si martori. Casele le vom construi cu banii la comun presupun luand un credit de nevoi personale la care unul dintre noi va fi codebitor.El este de acord sa imi faca orice act prin care sa apar si eu in acte. Vrem ca actele prin care eu sa devin proprietar sa le facem dupa ce casele sunt gata.
doresc sa incep constructia unui duplex cu un prieten. Terenul l-am cumparat impreuna , dar pentru ca el a facut credit ipotecar doar el apare in acte. Ce mai pot face ca sa apar si eu in acte dupa ce finalizam constructia?