avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

granituire

buna ziua
in decembrie 2010 am cumparat o casa cu teren cu o anumita suprafata. in momentul in care am vrut sa facem cardul am constatat ca avem teren lipsa, teren care se afla in curtea vecinului. Mentionez ca vanzatorul ne-a vandut terenul imprejmuit cu gard provizoriu.
ce pot sa fac impotriva vanzatorului pentru a rezolva problema tinand cont ca terenul in realitate este mai mic decat in acte?
trebuie sa deschid cerere la judecatorie pentru a face granituirea conform cotelor cadastrale?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:10, 24 Iulie 2011
Granituire si revendicare.
Il puteti chema in garantie si pe vanzator, pentru restituirea partii de pret egala cu suprafata lipsa, in cazul in care ati cadea in pretentii in cererile de revendicare si granituire.
dar in cadastru ce suprafata este trecuta? daca datele din cadastru nu corespund cu suprafata reala doar prin instanta puteti rezolva problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituire dheedo dheedo Buna ziua, in 2011 am cumparat o casa cu terenul aferent, proprietate imprejmuita provizoriu de vanzator cu un gard de sarma. La putin timp dupa incheierea ... (vezi toată discuția)
Suprapunere de terenuri Cristycheia Cristycheia In 2013 am cumparat un teren in Prahova, cu toate actele in regula, inclusiv proces verbal de trasare. Ulterior am obtinut o autorizatie de constructie pentru ... (vezi toată discuția)
Teren in plus la masuratori mih4y mih4y buna ziua ce se poate intampla daca in urma masuratorilor topografice iese teren in plus ? mentionez ca pe actul de proprietate este trecuta o suprafata de ... (vezi toată discuția)