avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate Rubyy

Activitate Rubyy

Discuție Partaj
Dar ei au vindut padurea lasindumi partea fara sa stiu.ce trebuie sa fac sa plateasca pentru ce au facut.multumesc.
Discuție Partaj
Are voie un mostenitor sasi vinda padurea care i sar cuveni masurindusi singur partea .chiar daca succesiunes nu. sa terminat in lipsa de acte .titlu de proprietate. Care ar fi sanctiunea.
Discuție Partaj
Ei siau masurat partile .leau. vindut lasindumi partea mea. masurata cum au vrut ei.ce pot face cum sa actionez.multumesc.
Discuție Partaj
Pot fratii sa si masoare dreptul la padure si sal vinda .sami lase dreptu meu fara sa stiu chiar daca nu am facut succesiunea
Discuție Partaj
Cum se imparte un hectar de padure .mostenirea lui tata ca a decedat.la patru copii si mama. la cît are mama dreptul....
Discuție Succesiune
As vrea sa stiu se poate face succesiunea daca: pamintul este trecut la primarie.nu este intabulat .pe padure nu are titlu de proprietate...doar pe casa si un grajd din anexe are acte in regula..(noi sintem 5 mostinitori dar suntem in. litigiu) multumesc
Discuție Succesiune
Eu stau cu parinti tata a murit.frati au vrut ca la succesiune sa lasam la mama tot cit traeste.eu nu am fost de acord si nu am semnat succesiunea. acum mau dat in instanta .au gasit doar acte pe anexe .pe pamint si paduri nu au acte de poprietate.cum vor decurge pronuntarea.se va imparti casa fara pamint.multumesc
Răspuns la discuția Succesiune
Notarul mia dat un act precum eu am construit casa in anul 2005. fara acte.(am declarat eu).pe baza acelui act platesc impozit pe casa

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Fără acte notarul nu va da certificat pe casa.
În instanță ati putea rezolva în funcție de situatia concretă.

Discuție Succesiune
Am facut o casa pe pamintul tatalui fara acte.schita. cu acordul lui. acum a decedat .am declarato la primarie platesc impozit am fost la notar. doresc sa stiu daca se pune in succesiune sau o pot dovedi ca este a mea.
Discuție Succesiune
Am fost dat in instanta ca nu am fost de acord sa semnez succesiunea.avem acte in regula doar pe casa si grajd ...pe pamint si padure nu sint in regula. Sintem in pronuntare. se poate face imparteala sau trebuie aduse actele in regula. Pentru ca. cu suntem in. litigiu cu ceilalti mostenitori.