avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Am facut o casa pe pamintul tatalui fara acte.schita. cu acordul lui. acum a decedat .am declarato la primarie platesc impozit am fost la notar. doresc sa stiu daca se pune in succesiune sau o pot dovedi ca este a mea.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:05, 20 Aprilie 2019
Fără acte notarul nu va da certificat pe casa.
În instanță ati putea rezolva în funcție de situatia concretă.
Notarul mia dat un act precum eu am construit casa in anul 2005. fara acte.(am declarat eu).pe baza acelui act platesc impozit pe casa

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Fără acte notarul nu va da certificat pe casa.
În instanță ati putea rezolva în funcție de situatia concretă.

Oricine poate declara orice.
Este bine ca platiti impozit la stat.
Vedeți însă sa va rezolvați cazul întrucât statul nu înapoiază banii de.fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Rubyy Rubyy Am facut o casa pe pamint la tata fara autorizatie .fara acte.cu acordul lor . o pot dovedi in instanta ca este a mea si nu trebuie impartita cu ceilalti ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine este proprietarul unei case? Amy-Iris Amy-Iris Buna ziua, Problema este un pic mai complicata. Aceasta casa a fost contruita de tatal meu in anii 1993-1994. Din pacate, in anul 1995, a decedat, eu avand ... (vezi toată discuția)
Succesiune aura19731991 aura19731991 buna ziua.parintii mei au decedat.noi sintem 3 frati.dupa ce au decedat parintii am facut succesiune.eu am declarat atunci c nu doresc nimic.le am lasat lor si ... (vezi toată discuția)