avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Eu stau cu parinti tata a murit.frati au vrut ca la succesiune sa lasam la mama tot cit traeste.eu nu am fost de acord si nu am semnat succesiunea. acum mau dat in instanta .au gasit doar acte pe anexe .pe pamint si paduri nu au acte de poprietate.cum vor decurge pronuntarea.se va imparti casa fara pamint.multumesc
Nu putem anticipa solutia dintr-un dosar in baza catorva randuri... nici situatia concreta nu se prea intelege. E nevoie sa vada cineva dosarul acela.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună. suntem 4 surori și mama , tatăl a murit acum 5 ani,la ... Rogy Rogy Bună. Suntem 4 surori și mama , tatăl a murit acum 5 ani,la succesiune nu ne-am înțeles , cu împărțirea, și nici tata nu avea acte pe pămînt, ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietare si cale de a avea titlu de proprietate Kurlz91 Kurlz91 este pamint si padure de pe stramos care a fost dat la tatal si familie , unde a dat pamintul pe titlu comun la copii si padurea nu a fost recuperata... cum as ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - succesiune cu probleme stetco23 stetco23 va rog mult sa ma sfatuiti intro problema frati mei vreau sa imparta pamintul lui mama ea find in viata bolnava in trei parti eu am grija de ea ...dar din cit ... (vezi toată discuția)