Bună ziua! Am fost anunțată de la servici ca nu pot beneficia de zile libere cf Legii 19/2020, deoarece soțul meu este angajat in Germania și nu realizeaza venituri supuse impozitării. Vă rog să mă ajutați.
Pt parintii care beneficiaza de zile libere cf Legii 19 trebuie depusă o alta cerere după încetarea stării de urgență sau prelungirea se va face din oficiu?
Bună ziua! Dacă eu stau cu copilul acasă de când s-a aprobat Legea 19/2020, iar cererea mea este făcută pentru toată perioada cât unitățile de învățământ vor fi închise, după ieșirea din starea de urgență, trebuie să depun o altă cerere la servici, pentru a beneficia de zile libere în continuare și după 15 mai?
Bună seara! Revin cu o altă întrebare. Am citit in legea 19/2020, ca nu se pot acorda zile libere pt părinți pt perioada vacanței. Tot in lege am citit ca nu se pot acorda zile libere pt parintii aflați
in concediu de odihna sau fara plata. Dacă pe perioada vacantei voi solicita concediu de odihna sau fără plată, voi mai putea beneficia in continuare de zile libere cf legii 19/2020. Vă rog să mă ajutați.
Bună ziua. Eu sunt născută pe 08.04.1960, am o cotizație de 19 ani în România și 10 ani în Italia, am trei copii, aș dori să ies la pensie anticipat, puteți să-mi spuneți când aș putea să depun actele pt. pensie anticipată sau cum aș putea să achit cotizația de care mai am nevoie. Vă mulțumesc.