avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19/2020

Daca sotul meu este angajat in Germania, iar eu sunt angajata la.o institutie publica, pot beneficia de zile libere cf Legii 19/2020?
Cel mai recent răspuns: carmenseby , utilizator 10:16, 29 Martie 2020
Cererea dvs va fi însoțită de o declarație pe propria răspundere a celuilalt părinte, din care să rezulte că acesta nu a solicitat la locul său de muncă zile libere ce i s-ar cuveni potrivit prezentei legi și nici nu se află în una dintre situațiile prevăzute la art. 1 alin. (3^3)din Legea 19/2020, precum și de o copie a certificatului/certificatelor de naștere al/ale copilului/copiilor.
Mulțumesc frumos!
Bună seara! Revin cu o altă întrebare. Am citit in legea 19/2020, ca nu se pot acorda zile libere pt părinți pt perioada vacanței. Tot in lege am citit ca nu se pot acorda zile libere pt parintii aflați
in concediu de odihna sau fara plata. Dacă pe perioada vacantei voi solicita concediu de odihna sau fără plată, voi mai putea beneficia in continuare de zile libere cf legii 19/2020. Vă rog să mă ajutați.
Da, legea presupune in aceeasi perioada si nu dupa.
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu conform legii 19/2020 Ornelia123 Ornelia123 Bună ziua, as putea beneficia de concediu cf legii 19/2020 ptr supravegherea copilului dacă soțul este în străinătate? (vezi toată discuția)
Legea 19 sefu2509 sefu2509 Buna ziua, Doresc un raspuns concludent la situatia specificata mai jos, care sa ma ajute sa inteleg aplicarea legii 19/2020 prin aplicarea acelui procent ... (vezi toată discuția)
Hotărârea nr. 217/2020 FlorinKM FlorinKM Bună ziua. Soția mea de afla acasă conform Hotărârii nr. 217/2020 pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 19/2020 privind acordarea unor zile libere ... (vezi toată discuția)