avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata femei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata femei

Bună ziua. Eu sunt născută pe 08.04.1960, am o cotizație de 19 ani în România și 10 ani în Italia, am trei copii, aș dori să ies la pensie anticipat, puteți să-mi spuneți când aș putea să depun actele pt. pensie anticipată sau cum aș putea să achit cotizația de care mai am nevoie. Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2019
carmenseby, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:59, 13 Aprilie 2019
Nu aveti cum sa iesiti anticipat la pensie , intrucat nu indepliniti conditia stagiului complet de cotizare pentru pensionare anticipata de 39 ani si 9 luni.

Va puteti puteti pensiona la limita de varsta dupa ianuarie 2022.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia anticipata ionescuandreea ionescuandreea buna ziua ,am 56 de ani sunt nascuta pe 14/04/1957 sunt de sex feminin si am o vechime in munca de 30 de ani si 10 luni as dori sa stiu daca pot iesi la pensie ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata partiala ddena ddena Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti daca exista si daca se aplica PENSIA ANTICIPATA PARTIALA, pentru varsta de minim 55 de ani si minim 30 de ani ... (vezi toată discuția)
Bună seara! născută la data de 01.05.1964, având stagiu total ... stanciu viorica stanciu viorica Bună seara! Născută la data de 01.05.1964, având stagiu total de cotizația realizat 27 ani,8 luni și 28 zile, vă rog respectuos să-mi spuneți când ... (vezi toată discuția)